werk
< Terug naar overzicht

Logodesign

Samen met de huisstijl is het logo een van de belangrijkste bouwstenen voor herkenbare communicatie-uitingen. Een goed logo spreekt boekdelen.

Het beeld van je onderneming

Samen met de huisstijl is het logo een van de belangrijkste bouwstenen voor herkenbare communicatie-uitingen. Een goed logo spreekt boekdelen.  Je logo is een afspiegeling van je organisatie en je merkwaarden. We gebruiken onze ervaring in logodesign om elke keer weer unieke designs neer te zetten die passen bij de branche waarvoor ze bestemd zijn, maar tóch eruit springen. Onze ontwerpers passen bij iedere opdracht hun stijl aan op de toepassing.
Nieuw design of restyling?

Naast een volledig nieuw design, waarbij we met een leeg vel beginnen, tekenden we ook al voor vele restylings. Wanneer jarenlange bouw aan herkenning zo waardevol blijkt dat restylen van het bestaande logo en de bestaande huisstijl verstandig is, dan is dat ons startpunt. Met een aantal ingrepen passen we het bestaande logo zodanig aan dat het past bij deze tijd en de merkwaarden die in de jaren zijn veranderd.Adres:
Media Advies Eindhoven
Cahorslaan 26
5627 BX Eindhoven


Contact:
Telefoon: 040 8431216
Mobiel: 06 - 207 106 75
Email: info@mediaadvieseindhoven.nl