ZorgMotief

Geldrop Mierlo Magazine

Het Geldrop-Mierlo magazine is niet meer weg te denken van de leestafels en blijkt keer op keer weer een geweldig succes. Samen met het Centrum Management Geldrop, Centrum Management Mierlo en Villagemarketing verschijnt eind oktober weer een boordevol najaar- en wintermagazine.  Doen jullie ook weer mee?

Geldrop-Mierlo magazine is hét kleurrijke magazine voor de gemeente Geldrop-Mierlo. Boordevol nieuwtjes, wetenswaardigheden over Geldrop en Mierlo,  natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips. Daarbij leuke en inspirerende interviews met inwoners uit Geldrop en Mierlo en informatieve artikelen over wonen, mode, reizen, hobby, culinair, shopping, kunst, cultuur en uitgaan. Interviews met markante personen uit de gemeente, cultuur of verenigingsleven, agenda met evenementen, wetenswaardigheden en gezondheid. De artikelen hebben betrekking op ‘onze’ eigen gemeente Geldrop-Mierlo en hebben daarom een hoge attentiewaarde. Lekker leesbaar, goed en stijlvol geïllustreerd en met bijzondere invalshoek.

Super trots zijn wij dat we in samenwerking met Centrummanagement Geldrop, Centrummanagement Mierlo en de Stichting Villagemarketing wederom een prachtig magazine mogen maken van en voor onze mooie gemeente Geldrop-Mierlo. Het magazine is bedoeld voor de inwoners, recreant en passant van onze gemeente. Het magazine zal verdeeld worden over de verschillende leestafels en diverse afhaalpunten.

Natuurlijk willen wij u als ondernemer ook de mogelijkheid bieden om zichtbaar te zijn en uw verhaal te vertellen , als u hieronder klikt en verder bladert, ziet u voorbeelden van de verschillende mogelijkheden.

Iedereen doet mee

Zoekt u een effectieve manier om uw bedrijf of instelling te promoten en tegelijkertijd een positieve invloed uit te oefenen op onze lokale gemeenschap? Dan is dit een mooie kans! Op 25 augustus, na de vakantieperiode wanneer werk, onderwijs en verenigingen weer starten, verschijnt onze krant die volledig in het teken staat van een inclusieve samenleving en de waarde van diversiteit op de arbeidsmarkt. Ook lokaal streven we naar deze samenleving waar iedereen erbij hoort en ieders talent benut wordt. Dit is niet alleen rechtvaardig, maar draagt ook bij aan de groei en ontwikkeling van het gebied waarin we leven. In deze speciale uitgave richten we ons op het bevorderen van gelijke kansen en mogelijkheden voor elk individu, ongeacht achtergrond, leeftijd, geslacht, opleidingsniveau, godsdienst, seksuele voorkeur of eventuele ziekte of beperking. In deze krant willen we laten zien dat iedereen kan meedoen en ieder talent telt. Geldt dat ook voor uw organisatie? Dan is dit een mooie kans om uw organisatie te presenteren. 

En wat levert u dat op? Extra ruimte, dus extra aandacht! Adverteert u in deze special op een kwart pagina? Dan krijgt u er van ons een kwart pagina bij om uw verhaal te vertellen en te laten zien hoe uw bedrijf/instelling maatschappelijk betrokken is en zich inzet voor inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer. En dat aan een groot publiek dat erg betrokken is bij onze lokale woonen werkgemeenschap en aan lezers die actief op zoek zijn naar kansen op de arbeidsmarkt.

Doet u mee? Neem contact met ons op om de advertentiemogelijkheden te bespreken.We kijken ernaar uit om van u te horen en samen te werken aan een toekomst waarin iedereen meedoet en ieder talent telt.

Beleef

Dit magazine is een uitgave van de gemeentes Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Pelt en Valkenswaard. 

Hallo,

Wij zijn Samira en Rob Beeren. We vertellen jullie in dit magazine graag meer over het gebied De Groote Heide. Als echte Brabanders houden wij erg van de gemoedelijke en Bourgondische sfeer hier. Niet moeilijk doen en (bijna) alles kan. Dat vinden we mooi! Samen met onze kinderen Julian (8) en Jesslyn (3) gaan we er graag op uit. Even een frisse neus halen in de bossen, lekker achter een bal aan rennen of ons uitleven in een speelbos.

Dat vinden we fijn! En al kennen wij het gebied redelijk goed, we zijn toch erg verrast door het grote en vooral gevarieerde aanbod van activiteiten n deze streek. In dit magazine lees je er alles over. We geven je graag tips over plekken die we zelf hebben bezocht en leuk vinden. De komende tijd gaan we nog veel meer ontdekken in De Groote Heide. Julian zal jullie over deze uitstapjes vertellen in zijn vlogs. Die kun je volgen via degrooteheide.eu. Verder wensen we je veel leesplezier en inspiratie bij het lezen van dit magazine.

Meer weten? kijk dan op

https://www.degrooteheide.eu/nl

ZorgMotief


Op 4 september brengen wij de vierde editie van ons glossy zorgmagazine uit. ZorgMotief staat bekend om zijn veelzijdige en inspirerende content gericht op zorgverleners en zorgaanbieders. Via advertorials krijgen zorgorganisaties en specialisten de kans om zich te presenteren aan mensen met een zorgvraag.

Waarom meedoen aan ZorgMotief?

  • Breed Publiek Bereiken: ZorgMotief informeert en inspireert inwoners van de Brainport regio over de laatste trends en ontwikkelingen in de zorg. Het magazine wordt gewaardeerd door zowel lezers als zorgverleners.
  • Inspirerende Verhalen: Een ruim assortiment aan zorgaanbieders en zorgverleners delen hun verhaal en laten zien hoe zij anticiperen op de toekomst van de zorg. Deze verhalen tonen de drive en passie van de duizenden zorgprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers die Brainport rijk is.
  • Focus op Innovatie: Naast de gezondheidszorg biedt de Brainport regio een diversiteit aan specialistische zorgaanbieders. ZorgMotief belicht de innoverende projecten in de zorg die nieuwe kansen creëren.
  • Professionele Presentatie: Wij verzorgen de tekst, fotografie en opmaak van uw advertorial, zodat uw bedrijf efficiënt en doelgericht in de belangstelling staat.
  • Persoonlijk Contact: Wij maken graag een afspraak en komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen bespreken we hoe we uw zorgaanbod op een effectieve en inspirerende manier kunnen presenteren aan onze lezers.

Neem contact met ons op voor een afspraak. 

Klik hier voor de mediaspecificaties


Heidi Gruijters & Ron Meurkens

Adres:
Media Advies Eindhoven
Cahorslaan 26
5627 BX Eindhoven


Contact:
Telefoon: 040 8431216
Mobiel: 06 - 207 106 75
Email: info@mediaadvieseindhoven.nl