OrganisatieLokaal communiceren, dat is onze kracht!

Het groeiende medialandschap maakt het bedrijven steeds moeilijker hun doelgroep op effectieve manier te bereiken. En een 13-in-een- dozijn advertentie, website of campagne trekt allang niet meer de aandacht. Media Advies Eindhoven stelt dat een totaalconcept waarin alles klopt, met een eigen identiteit en herkenbaarheid onmisbaar is. De beste ingrediënten hiervoor? Persoonlijke aandacht, passie voor je vak en net dat ene stapje extra zetten. Op die manier kun je een creatieve uiting tot een succes maken, en dát is de kick!”

Media Advies Eindhoven
Media Advies Eindhoven is een Full Service reclamebureau en ontwerpt creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers, zoals o.a. het Maxima Medisch Centrum, Genneper Parken en Winkelcentrum Woensel. Daarnaast is zij ook uitgever van maandelijkse huis aan huiskranten.

THUISIN Lokaal nieuws 

Onze maandkranten in Eindhoven, Veldhoven/Meerhoven, Geldrop, Mierlo/Brandevoort, Son en Breugel en Best zijn inmiddels een vaste lokale waarde binnen de Brainport regio Eindhoven. Door kleinschalig te communiceren kan het bedrijfsleven zich tegen lage advertentiekosten profileren in deze kranten. Wij maken, in eigen huis, de advertenties voor onze adverteerders op en ondersteunen hen waar nodig met veel redactionele aandacht, ook hierin onderscheiden we ons van andere kranten. Thuis in Eindhoven is tevens mediasponsor van diverse lokale evenementen.

Persoonlijke aandacht
Een vast aanspreekpunt voor de klanten van Media Advies Eindhoven is erg belangrijk. Korte communicatielijnen maakt het werken heel prettig. En persoonlijke aandacht is heel belangrijk onze klant moet de aandacht krijgen die ze verdient. Hierbij komt het aan op een goed samenspel tussen bureau en klant. Door goed te luisteren kun je een concept creëren, dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook impact heeft op de markt. Een tevreden klant en positieve reacties vanuit het publiek, dat is waar je het voor doet.

Adres:
Media Advies Eindhoven
Cahorslaan 26
5627 BX Eindhoven


Contact:
Telefoon: 040 8431216
Mobiel: 06 - 207 106 75
Email: info@mediaadvieseindhoven.nl